Вітаємо! Для доступу до всіх сервісів, будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

Поділитися:
Форум Помещик.com » Життя в селі Флуд дозволено » Если бы я сейчас жил в деревне

Сторінки: 1 2
 Відповісти   Сторити тему   Створити статтю   Створити опитування   Підписатися   Друкувати 
Автор

Тема: Если бы я сейчас жил в деревне

Ingigerd

Дописів: 481
Важливих: 1
Анкета
Лист

Не знаю, как кому, но для меня любое объединение - это утопия. Рано или поздно кого-то начнут напрягать чьи-то правила и пойдет грызня. Мужу предлагали взять земля вместе с анастасиевцами. Но у них свои правила. Я, например, курю. И как я буду жить с людьми, в правилах которых запрещено курить на собственном же участке? Нет уж, такие фишки не для меня. Я сама по себе.

30 Лис 2010 08:40
 Відповісти   Редагувати   Подякувати   Заперечити   Ігнорувати автора   Поскаржитися   Посилання 

Dimus

Санкт-Петербург

Дописів: 3
Анкета
Лист

30 Ноя 2010 08:40 Ingigerd писав(ла):
Мужу предлагали взять земля вместе с анастасиевцами. Но у них свои правила. Я, например, курю. И как я буду жить с людьми, в правилах которых запрещено курить на собственном же участке?

а у вас бы не было собственного участка )))))) у анастасиевцев же вроде участки в собственность членов общины не передаются )))
ЗЫ я б тоже не хотел, чтоб у меня топикстартер соседом был ))) страшно подумать, что будет если мне нравятся крокусы, а ему тюльпаны )))

25 Сер 2011 21:12
 Відповісти   Редагувати   Подякувати   Заперечити   Ігнорувати автора   Поскаржитися   Посилання 
Зараз у темі:
Сторінки: 1 2
 Відповісти   Сторити тему   Створити статтю   Створити опитування   Підписатися   Друкувати 

Форум Помещик.com » Життя в селі Флуд дозволено » Если бы я сейчас жил в деревне

Форма для швидкої відповіді

Повна форма для відповіді »
Час на форумі: 18 Січ 2025 12:58

© 2009-2024 Віталій і Валерія Воробйови. Адміністратор