Вітаємо! Для доступу до всіх сервісів, будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

Поділитися:
Форум Помещик.com » Спілкування та знайомства Флуд дозволено » Мир, в котором я живу!

Сторінки: 1 2
 Відповісти   Сторити тему   Створити статтю   Створити опитування   Підписатися   Друкувати 
Автор

Тема: Мир, в котором я живу!

Anfisa

Телешовка

Дописів: 1356
Важливих: 12
Анкета
Лист

27 Июн 2012 17:51 KBH писав(ла):
Мой неправильный утенок вылупился

Поздравляю! Ну надо же! И так бывает.

27 Чер 2012 19:26
 Відповісти   Редагувати   Подякувати   Заперечити   Ігнорувати автора   Поскаржитися   Посилання 

zukorka

Сотники

Дописів: 502
Анкета
Лист

Валя, супер, поздравляю с пополнением!
А неправильный таки сам вылез, ты не вмешивалась?
Не можете уложить детей спать? Стакан коньяка! Стакан коньяка, и фиг с ними, пусть не спят!

27 Чер 2012 22:21
 Відповісти   Редагувати   Подякувати   Заперечити   Ігнорувати автора   Поскаржитися   Посилання 

KBH

Новые Петровцы

Дописів: 56
Анкета
Лист

Девочки, спасибо!!!

Неправильный сам проклюнулся в понедельник после обеда.Маленькая трещинка. Ночью дырка стала в диамерте 7-8мм.
И так оставалось весь день во вторник. О-о-очень хотелось поколупать, по рукам себя била весь вечер - не тронула. Положилась на долю случая! Ночью со вторника на среду с 1.00 до 7.00 вылупилось 7 утят ( ох и ночка была ) , а у неправильного ничего не изменилось... Но вот в 11.00 звонит мне Сашка и радостно сообщает, что неправильный вылупился. Сам! Абсолютно здоров!!!
Так что, правильно ты, Вая, сказала: ШАНС НУЖНО ДАВАТЬ КАЖДОМУ.

1 відвідувач подякували KBH за цей допис

27 Чер 2012 23:27
Зараз у темі:
Сторінки: 1 2
 Відповісти   Сторити тему   Створити статтю   Створити опитування   Підписатися   Друкувати 

Форум Помещик.com » Спілкування та знайомства Флуд дозволено » Мир, в котором я живу!

Форма для швидкої відповіді

Повна форма для відповіді »
Час на форумі: 18 Січ 2025 13:00

© 2009-2024 Віталій і Валерія Воробйови. Адміністратор