Вітаємо! Для доступу до всіх сервісів, будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

Поділитися:
Форум Помещик.com » Жіночий розділ Флуд дозволено » Кухонные помощники

Сторінки: 1 2 3 4 5
 Відповісти   Сторити тему   Створити статтю   Створити опитування   Підписатися   Друкувати 
Автор

Тема: Кухонные помощники

roza_red

Дописів: 43
Анкета
Лист

Девочки!
Я хочу выразить огромную просто благодарность вам за то, что благодаря вот этой ветке, я , купив, необходимых помощников, стала чаще и с удовольствием готовить))))))
Особая благодарность Алешечке за то, что подвела меня к этой теме))))

2 відвідувача подякували roza_red за цей допис

13 Жов 2012 08:00
 Відповісти   Редагувати   Подякувати   Заперечити   Ігнорувати автора   Поскаржитися   Посилання 

luano

Дописів: 360
Важливих: 7
Флуд: 1%
Анкета
Лист

11 Ноя 2010 13:27 timetofly писав(ла):
У меня еще ухватик такой начала 20 века был, ага. Тож бабушкино наследство.
АААААААААА!!!!!!!!
Это сковородник!!!!!!!!!!!
Я такой хочуууу!!!!

Корону снимать не буду - нимбу не мешает (с)...

13 Жов 2012 13:59
 Відповісти   Редагувати   Подякувати   Заперечити   Ігнорувати автора   Поскаржитися   Посилання 

Aleshka

Дописів: 425
Важливих: 49
Анкета
Лист

13 Окт 2012 08:00 roza_red писав(ла):
Особая благодарность Алешечке за то, что подвела меня к этой теме))))

вспоминая мой блендер?)))))))

1 відвідувач подякували Aleshka за цей допис

13 Жов 2012 21:20

Sarbaev

Дописів: 7
Анкета
Лист

Осознал совсем недавно кайф хлебопечки, так просто, положил все, и на тебе свежий и горячий хлебушек, жена делает со всякими там отрубями и семечками, такая вкусняшка получается, пальчики оближешь )

16 Жов 2012 22:06

nasten_ka

Дописів: 79
Анкета
Лист

мы купили блинницу и мне очень нравится. Этот девайс, наверное, не очень полезен тем, кто и так блины печь умеет, но для таких как я - просто спасение. Мы купили большую, для одного блина, очень удобно, можно любой диаметр задать, прогревается равномерно, жарю, сидя за столом, уход минимальный требуется, в общем, вещь хорошая.

4 Бер 2013 10:59
Зараз у темі:
Сторінки: 1 2 3 4 5
 Відповісти   Сторити тему   Створити статтю   Створити опитування   Підписатися   Друкувати 

Форум Помещик.com » Жіночий розділ Флуд дозволено » Кухонные помощники

Форма для швидкої відповіді

Повна форма для відповіді »
Час на форумі: 23 Лис 2024 22:14

© 2009-2024 Віталій і Валерія Воробйови. Адміністратор