Вітаємо! Для доступу до всіх сервісів, будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

Поділитися:
Форум Помещик.com » Жіночий розділ Флуд дозволено » Тональные кремы, пудры, корректоры

Сторінки: 1 2 3 4
 Відповісти   Сторити тему   Створити статтю   Створити опитування   Підписатися   Друкувати 
Автор

Тема: Тональные кремы, пудры, корректоры

meretseger

Дописів: 837
Важливих: 8
Анкета
Лист

4 Авг 2011 21:12 Aurora_Borealis писав(ла):
Рит, ну жирноватое оно все-таки.
Я за матирующие крема все-таки. Касторовое масло -просто дешевый компонент, есть сейчас масса -пусть синтетических, но с теми же свойствами

эт я пошютила

4 Сер 2011 21:17
 Відповісти   Редагувати   Подякувати   Заперечити   Ігнорувати автора   Поскаржитися   Посилання 

Anna2605

Дописів: 7
Анкета
Лист

мне подходит тональный крем -Lancome teint miracle (защита 15).Он легкий, хорошо распределяется, большой выбор тонов.
пудра самая обычная, буржуа(шоколадка)-ни на что ее не променяю.
С хваленым корректором YSL как-то не сложилось у нас, наносила под глаза и как-то сильно он заметен
пока ты недоволен жизнью, она проходит

9 Вер 2011 12:20
 Відповісти   Редагувати   Подякувати   Заперечити   Ігнорувати автора   Поскаржитися   Посилання 

luano

Дописів: 355
Важливих: 5
Флуд: 1%
Анкета
Лист

Испробовано на себе - Рассыпчатая прозрачная пудра Шисейдо. Мне подходит под кожу, за исключением периодов, когда очень загорела - бледнит. В зиму - то, что нужно.

К ней в подарок прилагались пробники линии по уходу. Я прям влюбилась, но цена! Как попадаю в магазин с косметикой - так рыдаю у полки Шисейдо
Корону снимать не буду - нимбу не мешает (с)...

10 Вер 2011 15:20

luano

Дописів: 356
Важливих: 5
Флуд: 1%
Анкета
Лист

А теперь?
Корону снимать не буду - нимбу не мешает (с)...

12 Вер 2011 23:03

meretseger

Дописів: 869
Важливих: 10
Анкета
Лист

Да, видно, спасибо!

13 Вер 2011 11:06

solnechnaya

Дописів: 3
Анкета
Лист

Всегда боялась этой пудры.... А кто то ей неплохо орудует. Присмотрюсь.

22 Тра 2013 22:38
Зараз у темі:
Сторінки: 1 2 3 4
 Відповісти   Сторити тему   Створити статтю   Створити опитування   Підписатися   Друкувати 

Форум Помещик.com » Жіночий розділ Флуд дозволено » Тональные кремы, пудры, корректоры

Форма для швидкої відповіді

Повна форма для відповіді »
Час на форумі: 1 Лис 2024 05:26

© 2009-2024 Віталій і Валерія Воробйови. Адміністратор